سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشنایی با انواع لوله های فلزی

آشنایی با انواع لوله های فلزی

لوله های فلزی لوله های فلزی معمولاً به طول لوله یا لوله ، وصل یا چرخانده و بسته و جوش داده می شوند. آشنایی با انواع لوله های فلزی این لوله ها به طور کلی از عناصر فلزی یا آلیاژهای ساخته شده و برای کاربردهای خاص صنعتی مهندسی شده اند. لوله های فلزی می توانند از مواد مختلفی از جمله برنج ، آلومینیوم ، مس ، برنز ، تیتانیوم ، طلا ، نقره ، پلاتین ، فولاد و فولاد ضد زنگ ساخته شوند  .

 

انواع

از نظر عملکرد ، لوله های فلزی را می توان به دو نوع طبقه بندی کرد -

 

لوله های فلزی برقی

لوله های فلزی مکانیکی

از لوله های الکتریکی برای نگه داشتن سیم سیم و استفاده از آن استفاده می شود ، در حالی که لوله های مکانیکی دارای سطح مقطع قوی تری هستند و برای کاربردهای ساختاری طراحی شده اند. آشنایی با انواع لوله های فلزیضرایب بعدی برای این لوله های فلزی عبارتند از: قطر داخلی (ID) ، قطر خارج (OD) و ضخامت دیواره. برخی از لوله های فلزی دارای مقطع گرد یا بیضی شکل هستند ، در حالی که برخی از آنها دارای مربع یا مستطیل هستند.

 

برای کاربردهای پنوماتیک ، دو نوع لوله فلزی وجود دارد -

 

لوله های هوای فشرده

لوله های خلاء

 

انتخاب لوله های فلزی

انتخاب لوله های فلزی به تجزیه و تحلیل مشخصات عملکرد مانند درجه فشار ، حداکثر خلا vac ، حداقل شعاع خم شدن و دامنه دما نیاز دارد. فشار درجه بندی شده عبارت است از فشار انفجار کوتاه مدت در 75 درجه فارنهایت. حداکثر خلا rated نامی معمولاً در اینچ یا میلی متر جیوه ذکر شده در زیر یک جو استاندارد (اتمسفر) ارائه می شود.

 

حداقل شعاع خمش بر روی تغییر شکل مقطع قابل قبول برای لوله های فلزی ایجاد می شود. محدوده دما محدوده کامل مورد نیاز دمای عملکرد محیط است.آشنایی با انواع لوله های فلزی لوله های فلزی تاشو به طور گسترده ای برای بسته بندی طیف وسیعی از کرم های دارویی و آرایشی ، خمیرها ، پماد ها ، ژله ها و مایعات نیمه مایعات استفاده می شود.

 

لوله های فلزی در برابر گاز ، رطوبت ، بو و نور نفوذ ناپذیر هستند ، به شرط آنکه به روش کافی بسته شوند. به نظر می رسد که این لوله ها برای بیماران راحت و مفید هستند و چون با فشار دادن لوله ، محتوای آن دفع می شود ، دیگر تمایلی وجود ندارد که دیواره ها هنگام آزاد شدن فشار ، شکل اصلی خود را حفظ کنند. آشنایی با انواع لوله های فلزی بر این اساس ، خطر ورود هوا به بسته و واکنش با محصول یا خشک شدن آن به حداقل می رسد. ممکن است پوشش داخلی برای جلوگیری از واکنش شیمیایی ضروری باشد. خواص ترکیبی جمع شدگی و نفوذ ناپذیری مزیت هایی نسبت به اکثر لوله های پلاستیکی است که نه تنها نفوذپذیر نیستند بلکه تمایل دارند پس از هر بار استفاده به شکل اصلی خود بازگردند.

 

قلع کمترین واکنش را در برابر فلزات موجود دارد ، بسیار روشن است و همچنین غیر سمی است. با این حال ، این گران است و بنابراین استفاده از آن فقط به داروهای دارویی ، مانند آنتی بیوتیک و برخی از پمادهای چشم ، محدودیت بیشتری دارد. امروزه ، بیشتر لوله های قابل جمع شدن از آلومینیوم ساخته می شوند که نسبتاً ارزان است اما در معرض برخی محصولات قلیایی یا اسیدی است. آشنایی با انواع لوله های فلزیاستفاده گسترده از آن با توسعه سیستم های پوشش داخلی که پس از تشکیل سریعاً درون لوله پاشیده می شوند ، امکان پذیر شده است.

 

برنامه های کاربردی

برخی از کاربردهای رایج صنعتی لوله های فلزی عبارتند از:

 

هوا فضا و هواپیما

خودرو

شیمیایی

خنک کننده

برودتی

فرآوری مواد غذایی و نوشیدنی

کاربردهای خلوص بالا ، درجه حرارت بالا و ویسکوزیته بالا

سیال هیدرولیک

آب نمک

پزشکی

دارویی

پمپاژ پریستالتیک

تبرید

بهداشتی و دوغاب

 

امکانات

لوله های فلزی از نظر طرح و ویژگی متفاوت هستند. برخی از ویژگی های مهم لوله های فلزی مختلف عبارتند از:

 

لوله های آنتی استاتیک برای جلوگیری از تجمع الکتریسیته ساکن طراحی شده اند.

لوله های مارپیچ / مارپیچ با دویدن های مداوم و طولانی انعطاف پذیر هستند.

لوله های موج دار چین هایی را برای افزایش انعطاف پذیری و ظرفیت فشرده سازی فراهم می کنند.

لوله های فلزی نیز به صورت ضد انفجار ، پره دار ، چند عنصر و چند لایه ساخته می شوند.

آشنایی با انواع لوله های فلزیلوله تقویت شده از الیاف یا بانداژ استفاده می کند.

لوله های فلزی مقاوم در برابر جرقه برای حفظ یکپارچگی در صورت تخلیه الکتریکی یا جرقه ساخته شده اند.

لوله های فلزی بدون درز ، جوش داده شده و جوش داده شده (WD) در بسیاری از کاربردها مفید واقع شده اند.